avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit

Buna ziua,
M-ar interesa pentru situatia in care sunt agent de vanzari asigurari la un broker, care este momentul in care trebuie sa merg la fisc si sa completez formularul pt a declara venitul, trimestrial sau anual ? Ce formular se completeaza si cu ce documente ma prezint la fisc ? Sau completez declaratia pe propria raspundere ?
Multumesc,
O zi buna

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit Mirrcea Mirrcea Buna ziua, M-ar interesa pentru situatia in care sunt agent de vanzari asigurari la un broker, care este momentul in care trebuie sa merg la fisc si sa ... (vezi toată discuția)
Profesiile libere: ce impozite si contributii sociale trebuie platite catre stat in 2014? Laura Ciobeica Laura Ciobeica \\"Veniturile din profesii libere, realizate in mod individual si/sau intr-o forma de asociere, sunt venituri din activitati independente si cuprind veniturile ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere plata cas Viorel80Viorel Viorel80Viorel Imi puteti oferi va rog un sfat pentru situatia in care ma aflu ? Sunt (am fost) apicultor de ceva ani, in urma cu 3 ani am decis sa ma apuc serios de ... (vezi toată discuția)