avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe venit

Buna ziua,
M-ar interesa pentru situatia in care sunt agent de vanzari asigurari la un broker, care este momentul in care trebuie sa merg la fisc si sa completez formularul pt a declara venitul, trimestrial sau anual ? Ce formular se completeaza si cu ce documente ma prezint la fisc ? Sau completez declaratia pe propria raspundere ?
Multumesc,
O zi buna

Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:20, 26 Aprilie 2011
Ceri mai intai o adeverinta de la broker cu venitul realizat pe 2010 si ce impozit a platit el in contul tau. Cu o copie de pe aceasta hartie si cu declaratia 200 completata, mergi la administratia financiara a localitatii in care locuiesti pana la 15 mai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit Mirrcea Mirrcea Buna ziua, M-ar interesa pentru situatia in care sunt agent de vanzari asigurari la un broker, care este momentul in care trebuie sa merg la fisc si sa ... (vezi toată discuția)
Contract de agent de asigurari. ce trebuie sa depun si cand. robertmihairadu robertmihairadu Va salut. Am si eu o nelamurire: am un contract de agent de asigurari cu o anumita firma de asigurare. Dupa cum stiu, impozitul integral se opreste la sursa. ... (vezi toată discuția)
Termen de depunere declaratie 200 pentru agentii de asigurari george-neagu george-neagu Am incheiat polite de asigurare pe baza unui contract de mandat in luna decembrie 2010, am primit comisionul datorat in luna ianuarie 2011. Acum , pana la 16 ... (vezi toată discuția)