Am cumparat o masina anul trecut cu contract nelegalizat dar cu martori.In contract era specificat sa imi de-a actul de identitate al masini cand vreau sa o transcriu pe numele meu.Cand am cerut acest lucru am aflat cu stupoare ca actul era la proprietar ,acesta vanzand masina la cel de la care am cumparat-o eu fara contract. Acesta nu vrea sa imi dea actul mentionamd ca cel de la care am cumparat eu masina nu i-a dat toti bani. Ce pot sa fac in acest caz?
Cea mai sigura treaba este sa achitati dv diferenta de bani proprietarului de drept. Orice alta varianta este o probabilitate cu mai multi sau mai putini sorti de izbanda. Stres, nervi, timp pierdut, martori, avocati, alergatura, telefoane. Puse toate in balanta veti vedea ca asta e varianta cea mai ieftina.
Posesie
katibi
Am un teren cumparat de la biserica acum 15 ani.Am chitanta cu suma achitata.Vreau sa-mi transcriu terenul,insa trebuie dezmembrat si apoi sa facem ... (vezi toată discuția)
Teapa masina
marian.mesca
Sambata, 05.04.2019, dupa mai multe dialoguri telefonice, am mers in Sfantu Gheorghe sa cumpar o masina. Deoarece nu am gasit un birou de intocmit acte ... (vezi toată discuția)