avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Act identitate masina
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Act identitate masina

Am cumparat o masina anul trecut cu contract nelegalizat dar cu martori.In contract era specificat sa imi de-a actul de identitate al masini cand vreau sa o transcriu pe numele meu.Cand am cerut acest lucru am aflat cu stupoare ca actul era la proprietar ,acesta vanzand masina la cel de la care am cumparat-o eu fara contract. Acesta nu vrea sa imi dea actul mentionamd ca cel de la care am cumparat eu masina nu i-a dat toti bani. Ce pot sa fac in acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters130262 , utilizator 10:58, 21 Aprilie 2011
Cea mai sigura treaba este sa achitati dv diferenta de bani proprietarului de drept. Orice alta varianta este o probabilitate cu mai multi sau mai putini sorti de izbanda. Stres, nervi, timp pierdut, martori, avocati, alergatura, telefoane. Puse toate in balanta veti vedea ca asta e varianta cea mai ieftina.
Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
Nu stiu ce sa zic .De la cine am cumparat masina mai trebuie sa ii dea proprietarului 1200de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posesie katibi katibi Am un teren cumparat de la biserica acum 15 ani.Am chitanta cu suma achitata.Vreau sa-mi transcriu terenul,insa trebuie dezmembrat si apoi sa facem ... (vezi toată discuția)
Problema cu fiscalul pt auto lifestyle lifestyle Am cumparat o masina bazandu-ma pe increderea vanzatorului ca imi va elibera ceritificatul fiscal. Am descoperit dupa vanzare ca datele actelor masinii nu ... (vezi toată discuția)
Teapa masina marian.mesca marian.mesca Sambata, 05.04.2019, dupa mai multe dialoguri telefonice, am mers in Sfantu Gheorghe sa cumpar o masina. Deoarece nu am gasit un birou de intocmit acte ... (vezi toată discuția)