avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

buna ziua,

am un credit la un CAR, la care platesc ratele lunar, dar nu am respectat graficul de rambursare, adica am virat o suma mai mica acumulandu-se o restanta de 1000 de lei. Pentru acest fapt CAR-ul respectiv a cerut executare silita prin poprire pentru tot creditul luat . E corect? se poate face contestatie la executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 10:53, 21 Aprilie 2011
Depinde de continutul contractului. Daca exista o prevedere in acest sens, cererea creditorului este intemeiata.

SEFA a scris:

buna ziua,

am un credit la un CAR, la care platesc ratele lunar, dar nu am respectat graficul de rambursare, adica am virat o suma mai mica acumulandu-se o restanta de 1000 de lei. Pentru acest fapt CAR-ul respectiv a cerut executare silita prin poprire pentru tot creditul luat . E corect? se poate face contestatie la executare?

Fara a se vedea contractul, nu puteti primi un raspuns care sa va lamureasca. Cu siguranta acel contract are anumite clauze prin care creditorul poate declara scadent anticipat intregul credit, astfel devine exigibila intreaga suma si poate trece la executarea silita a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale SorinM1976 SorinM1976 Buna ziua, As dori sa va intreb care este perioada maxima de neplata a ratelor care face ca intreaga obligatie de plata sa devina exigibila anticipat? Am un ... (vezi toată discuția)
Poprire pe pensie -credit de consum adno adno ce trebuie facut in cazul in care la un credit de consum in care ratele se plateau la magazin ;(in acest caz: editat) ; au fost platite la zi in primii 2 ani ... (vezi toată discuția)
Cum interpretez? data scadentei nu e clara in contract arinaioana arinaioana Am luat un credit de la un CAR. In contract nu este trecuta data de incepere a platii ratelor, doar in cerere. Acolo este trecut \\"incepand cu luna VII - X ... (vezi toată discuția)