avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită restanta mai mare de 1000 de zile
Discuție deschisă în Executare silită

restanta mai mare de 1000 de zile

va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.am o restanta de 700 de lei pe care ma chinui de vreo 3 ani sa o termin.acum in ultimele luni am platit cate putin tinand cont ca nu am loc de munca.au inceput sa ma sune sa ma ameninte cu executorul judecatoresc k o sa vina astazi.au voie sa faca chestia asta ?nu trebuie sa ma instiinteze printr-un ordin judecatoresc?vin direct acasa doar k ti-au spus pprin telefon?va rog sa-mi raspundeti k sunt speriata eu stau cu parintii si nu vreau sa se sperie
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 14:55, 22 Aprilie 2011
trebuie sa solicite incuviintarea executarii silite.
verificati pe noulportal.just.ro la judecatoria de care apartineti -> dosare - daca s-a solicitat incuviintarea executarii silite de catre creditor. Introduceti numele dvs in casuta "parte" si vedeti.
In mod normal nu se poate veni asa. Trebuia sa primiti o somatie din partea executorului.
Doar executarea silita prin poprire se face fara somatie dar si atunci executorul este obligat sa va instiinteze despre masura luata
nu am gasit nimicasta ce inseamna?
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
mihjuli, utilizator
poate sa-mi inchida oricand contul?in ultima scrisoare pe care am primit-o de la ei scrie ca dosarul meu a fost trimis catre divizia de expertiza si investigatie a restantelor bancare. pot sa ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa fara sa primesc acasa o instintare?
in mod categoric nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Executare silita ivanov teodora ivanov teodora Va rog mult ajutati-ma. Am avut un credit de nevoi personale fara garantii si nu am mai putu platii ratele. Azi am fost sunata ca maine sa fiu acasa ca vine ... (vezi toată discuția)
Posibilitate poprire pe cont andrei.andrei13 andrei.andrei13 In 2014 am facut un imprumut,nu am mai putut plati pentru ca am fost disponibilizat.Creeanta a fost preluata de o firma de recuperari.Am fost plecat din tara ... (vezi toată discuția)