va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns.am o restanta de 700 de lei pe care ma chinui de vreo 3 ani sa o termin.acum in ultimele luni am platit cate putin tinand cont ca nu am loc de munca.au inceput sa ma sune sa ma ameninte cu executorul judecatoresc k o sa vina astazi.au voie sa faca chestia asta ?nu trebuie sa ma instiinteze printr-un ordin judecatoresc?vin direct acasa doar k ti-au spus pprin telefon?va rog sa-mi raspundeti k sunt speriata eu stau cu parintii si nu vreau sa se sperie
trebuie sa solicite incuviintarea executarii silite.
verificati pe noulportal.just.ro la judecatoria de care apartineti -> dosare - daca s-a solicitat incuviintarea executarii silite de catre creditor. Introduceti numele dvs in casuta "parte" si vedeti.
In mod normal nu se poate veni asa. Trebuia sa primiti o somatie din partea executorului.
Doar executarea silita prin poprire se face fara somatie dar si atunci executorul este obligat sa va instiinteze despre masura luata
poate sa-mi inchida oricand contul?in ultima scrisoare pe care am primit-o de la ei scrie ca dosarul meu a fost trimis catre divizia de expertiza si investigatie a restantelor bancare. pot sa ma trezesc cu executorul judecatoresc la usa fara sa primesc acasa o instintare?