avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dovada plata pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dovada plata pensie alimentara

Buna ziua,

Ma intereseaza sa stiu care sunt dovezile acceptate de o instanta, pentru plata pensiei alimentare; mai precis: pana acum 1 an, se retinea pensia, prin hot judec, de care firma la care lucra o persoana. Dar, de un an, persoana respectiva nu mai lucreaza la acea firma si trimite regulat pensia prin ordin de plata (dintr-un cont privat). E ok asa, nu?
Buna ziua!
Puteti face dovada achitarii pensiei prin orice mijloc de proba.
Daca platiti prin banca, pastrati toate OP-urile.
Chiar si martorii sunt acceptati pentru a face dovada platii.
Cu stima,
av. Silviu Serban

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire fanny000 fanny000 Buna ziua,mai am o intrebare ,eu primesc pensia alimentara in cont ,fostul sot este pensionar militar i se opreste din pensie si se vireaza mie in cont.Eu am ... (vezi toată discuția)
Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)