avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate acorda Concediu de odihna in perioada de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate acorda Concediu de odihna in perioada de preaviz somaj?

Buna ziua,
Se poate acorda concediu de odihna aferent anului 2011 in cele 20 de zile de preaviz pentru concediere individuala?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: nicradu , utilizator 14:54, 26 Aprilie 2011
Buna ziua,

da, se poate efectua concediu de odihna in perioada preavizului cu respectarea reglementarile interne (Contr. colectiv de munca, Regulament intern ) cu privire la acordarea concediului de odihna pentru salariatii interni.

O zi frumoasa !
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

15 sau zile preaviz dorel9 dorel9 1 am primit instintare de disfintare post in care am preaviz de 20 zile dar in cim am scris ca perioada de preaviz in cazul concedieri este de 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna stelarman stelarman o intrebare simpla: este angajatorul obligat sa acorde o transa de minim 15 zile sau se poate si altfel? (vezi toată discuția)
Desfintarea locului de munca adle adle Buna ziua, In cazul in care mi se reduce locul de munca(reducere de personal)cu preaviz de 15 zile. Trebuie sa fiu prezenta 8 ore/ zi la munca? Va ... (vezi toată discuția)