avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... manual drept penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

manual drept penal

stie cineva de unde pot descarca un manual de drept penal pet anul 2 sau nu neaparat ceva mai general

astept raspunsul dv

va multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 00:15, 22 Aprilie 2011
daca ne precizezi si un autor anume, poate incercam sa te ajutam................. cum adica, nu neaparat ceva mai general. Fii mai explicit, te rog........................Manualul de drept penal cuprinde doua parti: una de drept penal general si alta de drept penal special.
Cumpara manualul din librarii - e mai bine asa!
Nu o sa gasesti nicaieri, un manual-curs sau tratat de penal, pe internet pe care il vei putea descarca. Acestea se cumpara. Daca ceri pt anul 2 presupun ca vrei partea generala. Daca esti student e necesar sa o ai in biblioteca.
Sunt manuale de drept penal gratuit pe Internet, publicate chiar de autori (conferentiari facultati particulare). Cautati "PDF manual drept penal" si treceti peste rezultatele de rapid share, alea nu sunt amplasate tocmai legal:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Universitatea crestina dimitrie cantemir facultatea de drept cluj - ce carti ar trebui sa cumpar? bia_bia bia_bia Buna tuturor.Este cineva la Drept la Dimitrie Cantemir Cluj?Eu sunt in anul 1 la FR si am nevoie sa-mi spuna cineva ce carti trebuie sa-mi cumpar.Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Bibliografie inm ciro ciro Salut la toata lumea - As dori sa stiu si eu care sint autorii dupa care invatati , si care este stilul vostru de invatat Cum invatati- tot sau selectiv ... (vezi toată discuția)
Recomandare carte sau tratat RotaruRazvan RotaruRazvan Buna ziua, Sunt student in anul 1 la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti. Fiind pasionat de drept civil, as dori sa imi cumpar un tratat care ... (vezi toată discuția)