avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Am depus la parchet un denunt prin care incriminez fals si uz de fals la documentele :

1.fisa postului pe care o am in doua exemplare depusa la un dosar pe rol ,dar difera semnatura si scrierea numelui meu.
2.inventaru de scule.
3.fisa individuala de protectia muncii in care seful meu a semnat ca a instruit desi mie nu mi sa adus la cunostinta din data de 01/08/2007.
4.faptul ca ma pus sa semnez retroactiv din urma (refuzandul)
5.faptul ca mi s-a pus viata in pericol deoarece in 2010 febroarie am suferit un accident de munca prin electrocutare si acum sunt in proces cu firma: neavand protectia muncii facuta,echipament de protectie lipsa,fisa medicala lipsa.

In perioada urmatoare trebuie sa mi se schimbe fisa de protectia muncii deoarece nu mai este loc in ea. Ce trebuie sa fac eu la semnarea celei noi ?
Se poate face pierduta dupa inceperea celei noi si daca da ce consecinte au ei ,si daca da ce se poate intampla ? .Am inteles ca refuza sa depuna documentele la politie . Din toate aceste aspecte ce acuzatii se pot aduce asupra lor ? Au mare influenta si as dori sa fiu pregatit. Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
crucy, utilizator
Cel mai recent răspuns: crucy , utilizator 19:08, 22 Aprilie 2011
d-voastra sustineti ca nu ati semnat nici un act de la firma? nu ati primit nici informare?
In cazul pierderii fisei, se completaza o fisa de instructaj noua in care inscriu refacerea instructajului general si la locul de munca cu data in care s-a refacut fisa.
Pe spatele primei pagini cartonate se scrie urmatorul text " fisa refacuta datorita pierderii celei anterioare" si cu data angajarii mai jos.
Nu mi s-a adus la cunostinta fisa postului si nici fisa de protectia muncii timp de aproximativ 3 ani.
Ce acuzatii se aduc impotriva angajatorului ? .. ce au semnat in fals?
au semnat in fals fisa postului. seful meu a semnat la rubrica unde reiese ca ainstruit desi mie nu mi-a adus la cunostinta si la rubrica mea nu este semnat . Ce a instruit ?
Ce se intampla daca nu vor depune documentele cerute de organele competente ?
Faptul ca mi sa pus viata in pericol datorita accidentului de munca produs le poate aduce vreo sanctiune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii crucy crucy Din urmatoarea specificatie scrisa : ......instruirile periodice consemnate in fisa individuala pana la momentul producerii evenimentului ( a se ... (vezi toată discuția)
Roi si fisa postului - aducere la cunostinta ContSters38557 ContSters38557 Din dispozitiile CM am vazut ca ROI se aduce la cunostinta angajatiilor. Imi puteti spune practic ce ar putea sa insemne aceasta aducere la cunostinta? Daca ... (vezi toată discuția)
Fisa ssm "refacuta" care contine informatii false Pafingum Pafingum Firma la care lucrez a inceput sa treaca la fise electronice pentru securitate si sanatate in munca, si sa le arhiveze pe cele fizice. Am primit un document ... (vezi toată discuția)