avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Avize si acorduri
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Avize si acorduri

Buna ziua ,

pentru o amplasare de reclama, in certificatul de urbanism sunt bifate urmatoarele:
1. protectia mediului - Agentia de Protectie a Mediului Brasov,
2. Aviz Ministerul Culturii si Cultelor prin Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniul National Brasov.
De unde le iau? Exista formulare pe net... nu stiu cum sa le obtin :sorry:
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 14:27, 22 Aprilie 2011
Va duceti exact la aceste institutii cu actele necesare si veti obtine informatiile necesare functie de specificul reclamei d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie - certificat de urbanism - aviz directia de culte marinescucristian marinescucristian Buna ziua! Am cumparat un teren pe Persoana Juridica pe care vreau sa construiesc ceva. Am fost la primarie si am discutat cu referentul de urbanism si cu ... (vezi toată discuția)
Solicitare ulterioara avize rolex rolex Pentru constructia unei anexe gospodaresti in mediul rural am solicitat un Certificat de Urbanism. Inainte de expirarea acestuia am solicitat o prelungire a ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)