avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor urgent

am un act de vanzare cumparare din 1969 si un avocat mia spus c nu este de nici un folos,daca o chitanta de mana are valoare un act autentic de ce nu ar avea,inctr este vb de un pamant pe care familia mea a construit casa,si in acest moment este pe alt titlu,ce credeti ca as putea face......
am omis sa pun ca mi sa spus ca acest act al meu este lovit de nulitate si nu stiu din ce motive,daca este vreo lege care interzicea pe acea vreme vanzarea_cumpararea?
va miltumesc
B-)
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
mirabela_nicu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters60274 , utilizator 21:04, 25 Iunie 2008
Daca pe terenul cumparat prin act autentic de familia dvs in 1969 a fost emis un titlu de proprietate dvs puteti sa cereti in instanta constatarea nulitatii acestuia daca a fost incalcata legea.Daca nu, mai aveti calea revendicarii imobiliare caz in care castiga titlul cel mai bine aspectat.Pentru moment atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act de vanzare cumparare Anna63 Anna63 Prin sentinta civila se anuleaza un titlu si se emite pe acelas teren extravilan titlu de proprietate pe numele altei persoane.Problema e ca primul proprietar ... (vezi toată discuția)
Cadastru cu chitanță de mana Traian Diana Traian Diana Bună seara am și eu o rugăminte daca poate sa îmi respunda cineva va rog , am casa cumpărată cu chitanță de mână este casa socrului meu dar care va ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate,intabulare,probleme murariuion murariuion [b]Buna ziua, Am si eu cateva intrebari la care va rog respectuos a-mi raspunde... Sunt in posesia unui teren de 3505 mp pentru care am primit titlul de ... (vezi toată discuția)