avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa judiciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa judiciara

intrebarea mea este sunt parat intr-un proces civil trebuie achitata taxa judiciara?
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 15:21, 22 Aprilie 2011
Reclamantul este cel care plateste taxa de timbru
atunci de ce am primit o instintare de la judecatorie prin care scrie ca s-a fixat in sarcina paratului ......x obligatia de a achita o taxa judiciara in valoare de...........
Daca, in calitate de parat, ati formulat cerere reconventionala in dosar, atunci aveti obligatia de a achita taxa judiciara de timbru.
Daca nu ati formulat o astfel de cerere, este vorba de o eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru donigao donigao Buna ziua, La o cerere de chemare in judecata evaluabila in bani, in care pe langa parat a mai fost chemat si cineva in garantie (in acelasi dosar), se ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru pentru o cerere reconventionala teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti -tot caut in codul civil si legea 146/1997 si nu sunt lamurita.: 1.O cerere reconventionala se taxeaza-se percepe taxa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. intr un proces civil de succesiune din partea mamei ... AnaMarcu1989 AnaMarcu1989 Buna ziua. Intr un proces civil de succesiune din partea mamei vitrege impotriva noastra 3 frati mostenitori legali ai tatalui care a decedat taxa de timbru a ... (vezi toată discuția)