avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cosmote
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cosmote

Buna ziua , am facut n contract la cosmote pe 2 ani de zile si am primit un telefon care sa incadrat la acel abonament si l-am platit 2lei, vreau sa stiu va rog ce se intampla daca eu nu platesc deloc abonamentu , cartela cu numarul de telefon nu am folosit-o deloc niciodata , vreau sa stiu va rog ce se va intampla care este procedura si ce trebuie sa fac , va multumesc
Cel mai recent răspuns: isabelap , utilizator 16:28, 22 Aprilie 2011
Veti primi multe notificari, apoi muuulltee penalizari iar in cele din urma veti fi nevoit sa platiti pt ca dupa un timp te dau unei firme de recuparari creante si te vor chinui cu telefoane, notificari, etc muulti ani apoi se poate trece la executare silita. Daca ati incheiat contractul si v-ai obligat sa platiti de ce vreti sa va complicati viata pentru un telefon...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament cosmote - sim demagnetizat, reziliere contract PopaMarian1 PopaMarian1 Buna Ziua.Am si eu o intrebare,am un abomanet cosmote ,si asta seara stateam pe telefon si dintr-o data imi zce Introduceti cartela SIM.Bag cartela in alte ... (vezi toată discuția)
Nu am platit abonamentul la telefonul mobil se intampla ceva??? shukar shukar Deci am facut un abonament cosmote in 2009 si nu am platit deloc pana acuma ! Iar acum in 2011 am primit de la topfactoring sa plates 2600 ron ca altfel ma da ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu un contract de abonament cosmote neplatit AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Buna ziua, am facut un abonament la cosmote in urma cu jumatate de an pe numele meu dar pentru un prieten, iar acesta dupa 1 luna a refuzat sa mai plateasca ... (vezi toată discuția)