avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare creanta

Buna ziua! La data de 01.03.2011 am eliberat o factura -fara termen limita de plata- catre o firma, in urma crearii site-ului acestora, factura care a fost achitata partial in aceeasi zi (factura este de 2100 lei iar plata a fost de 718 lei). intre timp nu mi s-a achitat restul facturii. Din cate am inteles, facturile fara termen de plata se achita pe loc. Am incercat sa contactez diferite firme de recuperari creante, insa am fost refuzata deoarece este o suma prea mica sau nu am mai primit nici un raspuns. As dori sa stiu unde pot gasi ajutor, sau cum sa procedez in acest caz?
Mentionez ca firma este din Bacau, iar eu stau in Craiova si nu am facut un contract cu aceasta firma.
Acum cateva zile le-am suspendat site-ul penru neplata, este legal acest lucru, ma pot da in judecata pentru asta, avand in vedere intarzierea platii?
Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ndianaz , utilizator 20:49, 23 Aprilie 2011
luati legatura cu reprezentantii firmei debitoare si incercati o rezolvare amiabila. daca acest lucru nu se poate aveti deschisa calea recuperarii debitului prin intermediul justitiei
catalin ciobanu a scris:

luati legatura cu reprezentantii firmei debitoare si incercati o rezolvare amiabila. daca acest lucru nu se poate aveti deschisa calea recuperarii debitului prin intermediul justitiei

Deja am incercat sa rezolv amiabil, insa mi-a zis ca nu am ce sa-i fac, deoarece nu recunoaste sa fi semnat el (am lucrat numai prin internet si nu am vazut personal cine a semnat factura). Ma intereseaza cum trebuie sa actionez legal.
Ultima modificare: Vineri, 22 Aprilie 2011
ndianaz, utilizator
folosind datele pe care le detineti adresati-va instantei competente pentru recuperarea prejudiciului.
catalin ciobanu a scris:

folosind datele pe care le detineti adresati-va instantei competente pentru recuperarea prejudiciului.

Va multumec pentru efort, insa, practic, nu mi-ati raspuns la nici o intrebare. Daca este cineva dispus sa ajute chiar si contra cost, v-as multumi mult.
V-as ruga sa nu imi dati raspunsuri evazive sau reformulate din intrebarile mele, nu are rost sa va deranjati si sa pierdeti timpul degeaba. Pt. contact ma gasiti la ndianaz at ymail. com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante soryn16 soryn16 Buna ziua! V-as ruga si eu daca se poate sa-mi dea cineva un sfat in legatura cu o problema care o am cu o firma de recuperare a creantelor. Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Plata penalitatilor de 3 ori mai mare decat a serviciului in sine dino66 dino66 Buna ziua, Am un contract incheiat in 2011 cu o firma de cablu tv. Le-am platit prima factura care a venit acasa pentru 3 luni, apoi urmatoarele facturi au ... (vezi toată discuția)
Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)