avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... intarzierea platilor bancare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

intarzierea platilor bancare

daca intarzi cu o plata bancara mai mult de un an ce sa intampla
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 20:52, 22 Aprilie 2011
urmarea:dupa 90 de zile de neplata,contractul de credit bancar va fi denuntat de Banca.Din acel moment,banca poate vinde creditul neperformant unor societati specializate de recuperari creante sau poate chiar ea sa incepa procedura de executare silita.acest lucru implica cheltuieli mari care le veti suporta in final tot dvs.
desigur, sunt si alte urmari(intruducerea in banca de rau platnic-timp de 7 ani nu mai puteti antama nici un credit;penalitati,etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca stefcriss2002 stefcriss2002 am o datorie de 2600 ron la cardul de credit cetelem.....as vrea sa stiu care este cel mai rau lucru care mi se poate intampla dc nu platesc datoria....... ... (vezi toată discuția)
Ce-mi poate face banca daca nu mai pot sa achit creditul ? ionescu gabriela ionescu gabriela Sotul meu are un credit de nevoi personale in valoare de 5000 euro /10 ani. A platit aprox. 1000 euro+dobanda aferenta. Acum este in imposibilitate de plata. ... (vezi toată discuția)
Falimentul persoanei fizice mariosyle mariosyle Buna seara! Am ramas restant la achitarea a doua credite de nevoi personale, fara garantii imobiliare. Practic, din 2011 nu mi-am mai permis sa platesc ... (vezi toată discuția)