avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

Buna dimineatza.Numele meu este Bogdan si am sa va relatez o scurta intamplare petrecuta ieri.Am plecat impreuna cu sotia, la cumparaturi,cu masina.Ajunsi in parcarea hypermarketului carrefur am observat o masina care parasea un loc de parcare.Am astaptat pana a iesit de pe locul de parcare apoi am semnalizat stanga si m-am incadrat pt a parca.Am observat ca la o distanta de aproximativ 3metri un barbat se postase pe acel loc si gesticula din maini.In continuare am oprit masina la aprox 50 de cm de el l-am claxonat ,moment in care el s-a apropiat de masina ,s-a urcat cu genunchii pe capota si a inceput sa mi loveasca cu pumnii parbrizul ,facandu l praf pe partea soferului.Am sunat la politie,echipajul a ajuns imediat,am mers la circa ,am dat declaratii fara sa depun si plangere penala impotriva lui. Intrebarea care v-o adresez si la care va rog sa mi raspunde ti este urmatoarea:Astazi pot sa ma duc sa i depun plangere penala in conditiile in care declaratiile s -au redactat exact cum s a intamplat evenimentul,am patru martori si declaratia am dat-o in jurul orei 17?(mentionez ca ieri am dat o la pace si mi a achitat contravaloarea parbrizului)#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:48, 24 Aprilie 2011
aveti posibilitatea depunerii plingerii penale si astazi....
Dar cu ce scop? daca omul si-a achitat prejudiciul?
Ptr. ca azi-noapte l-am visat pe agresor cum ma fugarea si nu puteam sa scap de el!.M-am interesat astazi si am aflat ca am 60 de zile in care pot sa i depun plangerea.
Intr-adevar, plangerea prealabila se depune in trermen de 2 luni de la data la care ati stiut cine este faptuitorul( nu 60 de zile).
Insa imi permit sa va spun ca visul dvs. poate fi doar consecinta intamplarii despre care ne-ati povestit si care evident v-a marcat si care nu presupune ca faptuitorul are sa va urmareasca ...
Insa faceti cum doriti.Succes.
Am obligatia morala de a depune plangerea penala pt ca la urmatorul act pe care l v a comite sa fie deja in evidenta organelor si astfel acest insp sef vamal care se crede D-zeu sa fie incarcerat!

Alte discuții în legătură

Distrugere parbriz intentionat in trafic cristi0512 cristi0512 Buna seara!In aceasta seara pe o strada din Bucuresti,m-am intersectat cu alta masina din sens opus (strada era ingusta si erau masini parcate pe sensul lui de ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere din fata blocului... VldM VldM Buna ziua, vreau sa va intreb in ce masura am dreptul de a vizualiza imaginile de pe o camera de supraveghere din blocul in care locuiesc deoarece in urma cu ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare marko marko Buna ziua.....intr-o zi mergand pe o straduta cu o viteza de aprox 40 km/h,din spatele unor masini parcate a sarit brusc un copil incercand sa traverseza pe ... (vezi toată discuția)