avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Control aeroport
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Control aeroport

Am plecat din Bruxel spre Bucuresti cu escala in Munchen, astazi 23.04 la ora 6:45, returul marti la 16:30. In Munchen cand sa schimb avionul mi-au luat toate actele inclusiv buletinul de rezidenta de Belgia, mi-au zis ca sunt suspect si ca voi pleca cu un alt avion. M-au verificat, totul e in regula, m-au pus pe urmatorul avion, dar eu am pierdut o zi fara sa primesc niciun motiv.
E o practica legala? Nu a fost abuziv?
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 15:14, 23 Aprilie 2011
Este abuz de drept si pt.ca v-au produs daune, pot fi pusi sa plateasca pt. acestea-ati pierdut realizarea unui contract, ati suferit moral ca trebuia sa va internati in data de...., .Sunt multe cauze care se pot pune in favoarea d-voastra, pt.a obtine daune.Dar aveti grije-trebuiesc dovedite!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme companie aeriană maranos76 maranos76 Bună seara! Am următoarea problemă: Pe data de 23 noiembrie 2014 am achiziţionat online un bilet de avion dus-întors pe ruta Bucureşti-Munchen cu ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier-despagubire rca dpgabi dpgabi Fiind implicata intr-un accident rutier am suferit o fractura la coloana, am fost operata si acum sunt imobilizata la pat 1 luna, plus recuperari aprox 3 luni. ... (vezi toată discuția)
Pierdere pasaport si acte in tranzit pe aeroport (cand faci escala) montvisoo montvisoo Ce se intampla daca iti pierzi pasaportul in timp de esti in tranzit pe aeroport, intr-o alta tara decat cea de destinatie (iar tara de destinatie precum si ... (vezi toată discuția)