avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizare - trecerea de la studii medii la studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizare - trecerea de la studii medii la studii superioare

Buna seara!
Lucrez in cadrul unei institutii publice(ASP), ca functionar public de executie, respectiv referent III superior, anul trecut (2007), am absolvit, cu diploma de licenta, cursuri universitare de lunga durata ,specializarea Administratie Publica.
Am depus cereri la nivelul institutiei pentru transformarea postului si/sau trecerea la o treapta de salarizare adecvata studiilor .Raspuns scris .......nimic, verbal........nu se poate
M-am adresat atat Ministerului Sanatatii cat si ANFP pentru solutionarea problemei.Raspuns.........solutionarea problemei tine de competenta institutiei respectiv ASP.
Exista sanse de reusita?
Unde ar trebui sa ma mai adresez pana sa ajung la instantele judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:18, 25 Iunie 2008
Forurilor superioare ale ASP, respectiv Ministerului Sanatatii.
Promovarea, in conditiile legii, a functionarilor publici incadrati pe functii publice cu nivel de studii inferior, care au absolvit studii de nivel superior in specialitatea in care isi desfasoara activitatea, se face prin transformarea postului pe care acestia sunt incadrati, cu avizul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. Prin urmare, va puteti adresa si M.I.R.A..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post flory1970 flory1970 Buna ziua.(nu stiu daca imi va raspunde cineva dar eu incerc) Din 1987 am lucrat cu carte de munca ca muncitor brutar ,(liceul l-am terminat in anul 1989) ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa functionar public cristina12ung cristina12ung sint referent superior ( asistenta medicala) la Directia de Sanatate Publica in cadrul Serviciului Programe de Sanatate si absolventa de studii superioare cu ... (vezi toată discuția)
Promovarea functionarilor publici corinastrenc corinastrenc Am o nelamurire! Daca poate cineva sa ma ajute: Am absolvit studii superioare, după aceea m-am incadrat in functia de referent , clasa III, grad asistent, ... (vezi toată discuția)