avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... INSOLVENTA POATE SURVENI CHIAR SI IN TIMPUL ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

INSOLVENTA POATE SURVENI CHIAR SI IN TIMPUL SUSPENDARII ?

Buna ziua,
Societatea mea este suspendata de la 1 oct.2009 pe 3 ani si tot din aceeasi perioada n-am mai depus nici o declaratie inafara de cea pe proprie raspundere , bianuala,ca societatea nu a desfasurat niciodata vreun fel de activitate,nu a avut vreodata vreun venit.
Tot ce ma intereseaza este sa intru in insolventa.Este posibil lucrul acesta sa se intample in perioada de suspendare ?
Mentionez ca am primit o scrisoare de la dgfp,in 24.oct 2010, la un an de la suspendare si de la depunerea ultimei declaratii fiscale, precum ca soc era propusa spre a fi trecuta pe lista inactivilor.
Am cautat pe site-ul MF starea societatii si era mentionata doar starea de suspendare . Ce-ar trebui sa fac mai departe pt a intra in insolventa?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 08:57, 25 Aprilie 2011
in cazul prezentat nu puteti intra in insolventa/faliment.
in insolventa/faliment se poate intra numai daca sint indeplinite conditiile indicate in dispozitiile cuprinse in legea nr. 85/2006 modificata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare adriancozma adriancozma Am un SRL suspendat ( sunt asociat unic ) . L-am suspendat in 2010 pentru trei ani de zile De atunci si pana astazi datoria pe care o aveam la buget ( 5000 lei ... (vezi toată discuția)
Faliment societati teodora g teodora g o societate care este in faliment poate fi considerata ca este in stare de insolventa? (vezi toată discuția)