Buna ziua,
Societatea mea este suspendata de la 1 oct.2009 pe 3 ani si tot din aceeasi perioada n-am mai depus nici o declaratie inafara de cea pe proprie raspundere , bianuala,ca societatea nu a desfasurat niciodata vreun fel de activitate,nu a avut vreodata vreun venit.
Tot ce ma intereseaza este sa intru in insolventa.Este posibil lucrul acesta sa se intample in perioada de suspendare ?
Mentionez ca am primit o scrisoare de la dgfp,in 24.oct 2010, la un an de la suspendare si de la depunerea ultimei declaratii fiscale, precum ca soc era propusa spre a fi trecuta pe lista inactivilor.
Am cautat pe site-ul MF starea societatii si era mentionata doar starea de suspendare . Ce-ar trebui sa fac mai departe pt a intra in insolventa?
Multumesc anticipat
in cazul prezentat nu puteti intra in insolventa/faliment.
in insolventa/faliment se poate intra numai daca sint indeplinite conditiile indicate in dispozitiile cuprinse in legea nr. 85/2006 modificata.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Intrebare
adriancozma
Am un SRL suspendat ( sunt asociat unic ) . L-am suspendat in 2010 pentru trei ani de zile De atunci si pana astazi datoria pe care o aveam la buget ( 5000 lei ... (vezi toată discuția)