avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Contabil sef
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Contabil sef

Daca o persoana cu studii superioare economice este angajata full-time la o firma pe post de contabil sef , poate fi angajata in acelasi timp la alta firma pe post de contabil sef sau director economic ,part-time ?
Sigur, de ce nu?!
Multumesc !
rtek a scris:

Sigur, de ce nu?!

pentru ca:

Conform unei initiative legislative depuse la Senat, 40 de deputati PD-L (o treime din numarul total), au considerat ca persoanele angajate pe postul de contabil ar trebui sa lucreze nu mai putin de 8 ore pe zi. In prezent, multe societati comerciale au un salariat part – time care tine contabiltiatea firmei.

:coffee:
OK! Dar angajarile nu se fac pe baza initiativelor legislative!!! Si-apoi daca o lege organica (ase vedea Codul muncii) imi permite sa lucrez part-time, ce valoare are profesia pe care eu o practic??? Ce sa lucrezi "nu mai putin de 8 ore pe zi" daca volumul de munca, priceperea, experienta.... iti permit sa faci aceasta treaba in 2 ore??
io_ha_na_c a scris:

rtek a scris:

Sigur, de ce nu?!

pentru ca:

Conform unei initiative legislative depuse la Senat, 40 de deputati PD-L (o treime din numarul total), au considerat ca persoanele angajate pe postul de contabil ar trebui sa lucreze nu mai putin de 8 ore pe zi. In prezent, multe societati comerciale au un salariat part – time care tine contabiltiatea firmei.

:coffee:

Va rog ,deci, exista cadru legal actual vizavi de intrebarea mea legata de cumulul de functii, sau mai asteptam sa-si mai dea cu presupusul domnii deputati ..?
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cumul de functii ElenaCorina ElenaCorina Buna ziua, Vreau sa numesc contabilul sef si pe pozitia de Director executiv, as vrea sa stiu daca legea imi da voie sa fac acest cumul de functii, CIM-ul ... (vezi toată discuția)
Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Contracte de munca mai multi angajatori CristinaC91 CristinaC91 Buna seara, Pot sa inchei doua contracte de munca cu doi angajatori diferiti pentru pozitia de contabil sef cu o norma de 5 ore/luna pentru fiecare contract ... (vezi toată discuția)