avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocupare functie auditor intern spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocupare functie auditor intern spital

Am participat in luna noiembrie 2010 la un examen de audit intern spital unde am obtinut 8.20 . Concursul a fost castigat de alta persoana, care a demisionat dupa 5 luni. Am fost doar doi candidati. In acest caz postul mi-ar putea fi atribuit fara concurs intrucat nu au trecut cele 6 luni de valabilitate a rezultatelor obtinute la examen? Este vreo lege ce reglementeaza aspectul acesta? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Organizare concurs registrator medical madalyna45 madalyna45 Buna ziua revin cu subiectul privind concursul pentru registrator medical cu vechime in specialitate(activitate) de 6 luni. Am depus dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - prezentare la serviciu allviewp2 allviewp2 Salutare tuturor. Sotia mea este medic cardiolog. In prezent este in concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani. A intrat in concediu pe baza ... (vezi toată discuția)