avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea

am un vecin care facand niste bani din constructii, cand i se pune pata pune muzica f tare intr-un foisor dupa batatura lui, pe seara ca sa ne deranjeze si mai tare ,,pe noi vecinii numindu-ne dusmanii lui ,cheama lautarii,acestia urland pana dimineata .Am facut reclamatii la 112 am facut plangeri la politie acestia la si amendat dar surpriza a fost ca seful de post l-a invatat pe nemernic sa nu-si plateasca amenzile pe care i le dadea am aflat din surse sigure .Nu am unde sa mai merg ,am inceput sa merg cu familia sa dormim pe unde apucam cand auzim lautarii ni sa scarbit ce putem face?
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 11:28, 4 Iulie 2013
am inteles ca se da o lege care deocamdata trebuie aprobata in parlament poate asa reusesc sa-l fac sa se linisteasca deoarece atunci politia nu o sa mai zica ca nu exista legi pe care sa le aplice
Buna, azi 12-6-2011 dimineata ne-am trezit in cantece de manele la volum foarte tare (a adus iar lautarii). Imediat am sunat la 112 care mi-au facut legatura cu politia dupa care cu seful de post de la Cosereni. Dupa ce a plecat seful de post de la ei enervati ca am sunat la politie a inceput sa arunce cu sticle goale de vin pe casa si in geam spargandu-l, copilul meu era la calculator care este chiar langa acel geam, din fericire sa spart foaia din exterior si nu mi-a ranit copilul am sunat iar la politie, a venit seful de post iar, a vazut geamul a facut poze cu telefonul si a luat sticla de vin care cazuse la baza geamului fara sa se sparga. Am dat 2 declaratii si a zis ca o sa -i faca dosar penal pentru distrugere. Va rog sa -mi spuneti ce ar trebui sa mai fac deoarece nu sunt in tema cu legile.
dupa niste declaratii si din partea mea ce mi sa intamplat si din partea lui ca a recunoscut ca mi-a spart geamul, mi-a platit paguba ,dar ca sa nu ajunga mai departe el declarand ca nu mai pune muzica la maxim, eu am zis sa ma opresc poate a inteles ca deranjeaza ,dar dupa cateva zile a inceput iar calvarul nu stiu ce pot sa mai fac,cred ca singura solutie este sa ne luam lumea in cap
pe data de 7-8- 2011 am fost treziti la 6 dimineata de muzica de manele cantate live de lautari,m-am hotarat sa merg cu dosarul mai departe pentru tulburarea folosintei locuintei sper din tot sufletul sa fiu inteleasa la proces deoarece sunt hotarata sa merg pana in panzele albe atat de satula sunt de muzica excesiva pe care acest nu pot nici animal sa-i zic deoarece a-s insulta bietele animale.
buna,i sa intocmit dosar nemernicului pentru distrugere sa inregistrat la parchet si la un timp de la eveniment a venit seful de post sa dau declaratie ,eu am zis sa mai fac o incercare ;sa-mi plateasca geamul spart si sa dea declaratie pe propria raspundere ca nu ma mai deranjeaza cu muzica,a dat declaratie ,a platit geamul si dosarul la cererea mea nu a mers mai departe .Dupa cam o saptamana a inceput sa dea drumul la muzica in foisor din zi in zi mai tare iar la cam 2 saptamani la 6 dimineata lutari live in spatele casei mele [pe batatura lui spune el]la volum maxim.am sunat iar la112 fata care era acolo mia dat politia din urziceni iar politistul care era de serviciu in acea dimineata dupa ce ma intrebat cine sunt si ce doresc mi-a zis ca ce daca a adus lautari este pe batatura lui , el ca politist nu are ce sa-i faca pentru ca la 6 dimineata are voie sa produca zgomote,eu i-am zis ca chem televiziunea sa vada in ce conditii trebuie indur.la scurt timp a veni politia locala nu stiu ce au discutat dar muzica tot nu s-a oprit pur si simplu icnora politia.Am mers a 3 zi si am dat declaratie ce s-a itamplat si solicitand daune morale de 20000lei.Acum imi trebuie un avocat f bun sa-mi pot face dreptate .
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
aisa-s, utilizator

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniștii publice AcoSofy AcoSofy Bună ziua ,am vecinii foarte gălăgioși, muzica la maxim, țipete, vocabular vulgar aproape in fiecare seara si nu opresc muzica până dimineața. I-am ... (vezi toată discuția)
Amenzi incalcare liniste publica in mediu rural avem un vecin care pune muzica cu ... marush marush Va rog frumos sa ma ajutati. Avem un vecin care pune muzica cu bassul la maxim toata noaptea cand are chef. Pana dimineata. Noi locuim in comuna Barnova Iasi, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)