buna ziua! am terminat partajul si am sa-i dau fostei sotii 26000 de euro. ii dau prin transfer bancar si declaratie la notar. va rog sa-mi spuneti si mie cat costa sa fac o declaratie la dosar prin care ea sa spuna ca renunta la orice cale de atac? ce taxe mai platesc? nu am bani prea multi si sa stiu sa ma imprumut sa nu ma fac de ras. multumesc
atat timpcat prin sentinta s-a stabilit un anumit cuantum,nu este necesar a se mai incheia un act suplimentar.ar fi interesant sa remarcati daca nu cumva va ataca respectiva sentinta.
ca idee.renuntarea la o cale superioara de atac,se poate face doar in fata instantei de judecata care a solutionat fondul.
am stabilit deja, desi hotararea nu a fost redactata inca, sa-i dam banii peste doua zile. din acest motiv vrem acea declaratie la notar..ea este de acord si a spus ca nu face recurs dar nu am incredere in ea .aveti idee cumva cat ne costa notarul? va multumesc
pentru autentificare, taxa este una minora.pana in 100 lei.Solicitati autentificarea semnaturii si a inscisului.
SFAT:introduceti o clauza penala-in cazul in care se va razgandi,indiferent de context,motiv,etc si va promova o cale de atac,prin care se obliga a suporta o penalitate de XXXXX euro! asa, ca sa nu ii treca alte idei prin minte;daca va fi de acord, este de buna credinta;in caz contrar, sa suporte consecinte de ordin pecuniar
.succes.
Potrivit art. 267 alin. (2) renuntarea la calea de atac se poate face si prin act autentic (la notar). Costurile unei asemenea declaratii nu cred ca sunt mai mari de 100 lei.
Divorț
mymy10
Divorțul și partajul la notariat are putere ca și cel de la tribunal? Trebuie ca unul din cei doi sa obțină o suta în cazul în care renunță la unele ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune
carerra
Speta este urmatoarea:
Tatal meu a decedat la 12 decembrie 2009. Are 2 copii: eu si sora mea, amandoi majori. Singurul bun pe care il avea la moarte este un ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort
cypyk
acum cateva zile am avut ultimul termen la divort. s-a culpa comuna, pensie intretiere copil etc. cand ramane sentinta definitiva si irevocabila? vreau sa iau ... (vezi toată discuția)