avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

daca vreau sa imi fac carte de munca, se mai poate sau nu? La inspectoratul de munca mi-au spus ca nu se mai fac carti de munca pt ca nu se mai tiparesc. Cu ce dovedesc deci, ca am contract de munca si vechime in munca?
Mariana
Cel mai recent răspuns: anonim , utilizator 00:00, 18 August 2004
Un sfat: daca vreti sa aflati vreo informatie corecta despre relatiile de munca, sa NU ii intrebati pe referentii ITM.
Carti de munca se tiparesc, si trebuie sa fie ridicate de la Directia pentru Dialog, Solidaritate Sociala si Familie teritoriala (fosta Directie de Munca) de catre reprezentantul angajatorului, in baza delegatiei de serviciu si a tabelului cu viza celor de la ITM.
Dovada calitatii de salariat o puteti face cu exemplarul dvs. din contractul individual de munca si in baza unei adeverinte eliberate de angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca nastase roxana nastase roxana buna ziua as vrea sa stiu si eu dak am carte de munca pt verifica asta dar fara sa afle altcineva ? astept raspuns (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime george_iancu george_iancu Ultima firma la care am lucrat (1 an de zile) nu imi elibereaza adeverita vizata de itm. Ultima data mi-au spus ca daca o vreau vizata de itm sa ma duc la ei ... (vezi toată discuția)
Carte munca mihaelapintea mihaelapintea Am o mare nelamurire. Mi-am incetat CIM la o societate aflata in insolventa care mi-a eliberat pe langa, cartea de munca nevizata la ITM, o adeverinta in ... (vezi toată discuția)