avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cum pot inmatricula o masina fara sa platesc prima ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cum pot inmatricula o masina fara sa platesc prima taxa de poluare

:)
Cel mai recent răspuns: pitbully , utilizator 09:17, 1 Mai 2011
In Bulgaria, dar atentie.
paganel trans a scris:

:)

Aceeasi pasi ca la inmatricularea normala, mers intai la RAR pt cartea de autenticitate, apoi la Anaf pt decizia de calcul, dupa care cu dosarul la politie. Cand va prezentati la ghiseu va prezentati fara chitanta care atesta plata taxei. Va vor refuza, iar dvs ve-ti face o cerere in scris in care solicitati inscriere masinii fara plata taxei, in 7 zile ve-ti primi un raspuns negativ, dupa care formulati plangere si chemati in instanta Prefectura orasului de unde sunteti Serviciul public permise si inmatriculari autovehicule....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto catacalin catacalin am si eu o intrebare in legatura cu inmatricularile auto:detin un automobil cumparat din italia si acum as dori ca sa il inmatriculez in romania.as dori sa ... (vezi toată discuția)
Dosar taxa de prima inmatriculare. Lutefact Lutefact Cum se intocmeste un dosar pentru a da in judecata statul sa imi recuperez taxa de prima inmatriculare? (vezi toată discuția)
Masina pe firma din germania mih1977 mih1977 buna ... daca o firma cumpara o masina sh din germania si o plateste fara tva, ce se intimpla in tara la inmatriculare ? care sint pasii pe care trebuie ... (vezi toată discuția)