avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista asa ceva???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista asa ceva???

Mi se cere pentru o licitatie cazier judiciar pentru o persoana juridica. Ati auzit de asa ceva? Daca exista, de unde se obtine? Am cautat pe net si prin legi si nu am gasit nimic, numai pentru persoane fizice.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:40, 30 Iunie 2008
andabej a scris:

Mi se cere pentru o licitatie cazier judiciar pentru o persoana juridica. Ati auzit de asa ceva? Daca exista, de unde se obtine? Am cautat pe net si prin legi si nu am gasit nimic, numai pentru persoane fizice.

Sigur nu este vorba despre certificat constatator?? Sau nu ti-au spus sa duci cazierul judiciar al administratorului firmei?
Sigur, sunt si eu jurist si stiu sa le deosebesc.
Probabil este vorba de certificatul de cazier fiscal care se emite de Directia Generala a Finantelor Publice. Pentru a nu avea documente lipsa din oferta dvs este indicat sa solicitati in scris autoritatii contractante clarificari cu privire la documentul solicitat.
Nu, se cere si ala.
Trebuie cazier judiciar care sa ateste ca nu a fost condamnat PJ-ul pentru anumite infractiuni , citez:
"Cazier judiciar din care sa rezulte ca operatorul economic nu se incadreaza la art. 180 din OUG 34/2006, adica, în ultimii 5 ani, nu a fost condamnat prin hotarârea definitiva a unei instante judecatoresti, pentru participare la activitati ale unei organizatii criminale, pentru coruptie, pentru frauda si/sau pentru spalare de bani. "
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2008
andabej, utilizator
In acest caz trebuie sa solicitati clarificari autoritatii contractante pentru ca nu se elibereaza cazier judiciar persoanei juridice. Trebuie sa stiti ca in multe cazuri documentatiile de atribuire se intocmesc de functionari fara pregatire juridica. De aceea, trebuie sa subliniati ca este suficient sa se ceara completarea Formularului nr. 12 A DECLARAŢIE PRIVIND ELIGIBILITATEA . De asemenea, in certificatul constatator eliberat de Oficiul Registrului Comertului se mentioneaza la final daca persoana juridica are condamnari penale.

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier fiscal anndreya_eu anndreya_eu Vreau sa imi infiintez o SRL in Bucuresti si imi trebuie cazierul fiscal, insa am domiciliul pe alt judet. Se poate elibera cazierul si in Bucuresti? ... (vezi toată discuția)
Model imputernicire si solicitare caziere judiciare ANTONG ANTONG Buna seara, Societatea la care lucrez (o sa-i spun societatea A) are capital privat strain in procent de 100%. In statul societatii comerciale romane A ... (vezi toată discuția)
Motive de anulare paula manta paula manta Buna ziua, Speţă: am o achiziţie în curs - procedura cerere de ofertă. S-a prezentat un singur ofertant, care nu s-a prezentat la desachiderea ofertelor, ... (vezi toată discuția)