avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general vanzare (cu sau faraTVA?) bunuri de capital
Discuție deschisă în Contabilitate în general

vanzare (cu sau faraTVA?) bunuri de capital

Buna ziua,

in 1994 o societate comerciala cumpara un imobil (constructie) care devine sediu social. Achizitia se face de la o persoana fizica pe baza de contract de vanzare cumparare si nu se deduce TVA.
in 2011 societatea decide sa vanda imobilul. Pentru vanzare se va emite factura. Intrebarea e factura va fi cu sau fara TVA, avand in vedere faptul ca firma e inregistrata ca platitor de TVA?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:48, 26 Aprilie 2011
factura e cu tva zero (0).

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament persoana juridica Lulica Lulica In 1997 un SRL a cumparat un apartament de la o persoana fizica. Inregistrarea in contabilitate s-a facut in baza contractului de vanzare-cumparare fara a se ... (vezi toată discuția)
Marfuri fara factura in contabilitate ... ministru_ ministru_ Buna ziua! Am o intrebare. Am in stoc ceva marfuri din anii trecuti care nu apar in contabilitate si as vrea sa le vand. Am gasit clienti la marfuri, dar ... (vezi toată discuția)
Platesc tva? avas avas Buna seara, am urmatoarea intrebare:vand un produs(ca societate comerciala , deci cu factura) cu 100 lei+TVA.A doua zi cumpar de la o persoana fizica (cu acte) ... (vezi toată discuția)