avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DREPT DE HABITATIE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DREPT DE HABITATIE

VA ROG, SA MA SFATUITI CE POT FACE IN CAZUL IN CARE AM CUMPARAT UN APARTAMENT IN LUNA FEBRUARIE 2008, AM INCHEIAT UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE CU DATA LA CARE S-A FACUT CONTRACTUL, DAR AM DAT O DECLARATIE SCRISA DE MANA PRIN CARE AM SPECIFICAT CA FOSTII PROPRIETARI AU VOIE SA LOCUIASCA PANA LA DATA DE 01SEPTEMBRIE 2008. IN CONTRACT NU ESTE SFECIFICAT NIMIC DESPRE ACEASTA PERIOADA. EXISTA VREO POSIBILITATE SA II DETERMIN SA PLECE MAI REPEDE DE 01 SEPTEMBRIE 2008? AM DREPTUL DE A INTRA IN CASA IN ACEASTA PERIOADA? DE A LOCUI? MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT!
Avind in vedere ca ne aflam in prtezenta a doua contracte, unul de vinxzare-cumparare prin care vi s-a transmis dreptul de proprietate, iar in virtutea acestui drept puteti solicita predarea lucrului de la vinzator, putind utiliza chiar actiunea in revendicare, iar cxelalalt prin care practic ii cedati cu titlu gratuit folosinta apartamentului invcepind cu data vinzarii si pina la 1 sept. 2008, singura posibilitate ar fi anularea acestui din urma contract pentru vicii de consmitamint sau alta cauza de nulitate.
MULTUMESC:(. ASA SE INTAMPLA CAND NU TE GANDESTI LA CONSECINTE.
AIVLIS a scris:

VA ROG, SA MA SFATUITI CE POT FACE IN CAZUL IN CARE AM CUMPARAT UN APARTAMENT IN LUNA FEBRUARIE 2008, AM INCHEIAT UN CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE CU DATA LA CARE S-A FACUT CONTRACTUL, DAR AM DAT O DECLARATIE SCRISA DE MANA PRIN CARE AM SPECIFICAT CA FOSTII PROPRIETARI AU VOIE SA LOCUIASCA PANA LA DATA DE 01SEPTEMBRIE 2008. IN CONTRACT NU ESTE SFECIFICAT NIMIC DESPRE ACEASTA PERIOADA. EXISTA VREO POSIBILITATE SA II DETERMIN SA PLECE MAI REPEDE DE 01 SEPTEMBRIE 2008? AM DREPTUL DE A INTRA IN CASA IN ACEASTA PERIOADA? DE A LOCUI? MULTUMESC PENTRU TIMPUL ACORDAT!

In opinia mea nu mai aveti ce sa faceti.Asteptati pana in septembrie.
Nici sa va judecati nu mai puteti pana in septembrie si in plus ati pierde procesul.

avocat Claudiu Lascoschi
Va rog sa nu mai scrieti cu litere mari, e o incalcare a regulamentului de postare. Multumesc!
MA GANDESC CA POATE EXISTA TOTUSI O PORTITA.
SITUATIA E ALTA DECAT ATUNCI CAND AM INCHEIAT CONTRACTUL. ATUNCI FOSTII PROPRIETARI MI-AU SPUS CA NU VA DURA ATAT DE MULT - PANA IN SEPTEMBRIE, CA PANA IN 15 IULIE SE VOR MUTA. EU STATEAM IN CHIRIE - CA SI ACUM DE ALTFEL , CHIRIA A CRESCUT APROAPE CU JUMATATE DECAT ERA, APARTAMENTUL CUMPARAT NU SE POATE LOCUI DECAT IN URMA UNEI RENOVARI. DACA VREAU SA MA DEBRANSEZ, NU POT DECAT PANA IN LUNA SEPTEMBRIE. DE DISCUTAT CU EI , AM TOT DISCUTAT MAI IN FIECARE LUNA - SI ATUNCI CAND AM INCEPUT SA PLATESC CHIRIE MAI MARE, LE-AM TOT SPUS CA NU POT SA-I LAS PANA IN SEPTEMBRIE, CA APARTAMENTUL TREBUIE RENOVAT SI IMI TOT SPUNEAU SA STAU FARA GRIJA , CA ACUM SA-MI SPUNA CA NU STIU DACA PLEACA NICI IN SEPTEMBRIE, CA CE POT FACE? AM SA-I DAU AFARA?
DE DISCUTAT AM MAI DISCUTAT DESPRE PROBLEMA ACEASTA SI M-I S-A SPUS CA AR FI O POSIBILITATE SA INTRU IN CASA SI SA LOCUIESC CU EI, SA INCEP CURATENIA - CU EI ACOLO SI ASTFEL SA-I DETERMIN SA PLECE. CRED CA E UN ABUZ DAR NU STIU CUM SA PROCEDEZ.
:help:

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate danaoz danaoz buna!tatal meu a cumparat o casa de la bunicii mei,dar cand a facut contract de vanzare-cumparare le a dar dreptul la o camera,am putea sa vindem casa daca ei ... (vezi toată discuția)
Contract Razvana95 Razvana95 Bună ziua ! Aș avea nevoie de puțin ajutor în legătura cu o problemă, mai exact o lămurire . În 2002 mama mea a făcut un contract de ... (vezi toată discuția)