avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea permisului auto pe 30 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea permisului auto pe 30 zile

Buna ziua. Aflinduma in judecata cu politia si nu avem cistig de cauza se poate suspenda permisul de la 30- 60 zile?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:29, 30 Aprilie 2011
daca nu depuneti permisul de conducere in termen de 15 zile de la pronuntarea hotararii prin care se respinge plangerea, perioada suspendarii permisului se mareste cu 30 de zile
Ar fi bine sa dati mai mute detalii cu privire la cauza in sine.
Scuzati va rog. Am sa dau mai multe detali cu privire la cazu mentionat . Am avut permisu auto suspendat pe 30 zile, considerind ca nu am fost vinovat am facut contestatie , sunt in judecata cu pol rutiera. Pentru a-mi desfasura activitatea in tinpu procesului m-am prezentat cu cererea gref si mi sa inapoiat permisu .INTREBAREA MEA ESTE. Daca pierd in istanta cit stau pe ( dreapta) 30 s-au 60 zile? (se da ex amen din nou)
Pentru ce a fost suspendat permisul ?
Indiferent de situatie , in cazul in care pierdeti procesul , in termen de 15 zile de la pronuntarea sentintei , solicitati eliberarea unui certificat de grefa cu copie de pe minuta sentintei si impreuna cu acesta predati permisul de conducere la politia rutiera.
Orice intarziere peste acest termen va atrage o noua suspendare de inca o luna , care se va adauga la prima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda TEIOSANUADI TEIOSANUADI buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis 60 zile. am șanse să rămân doar cu amenda? Greg30 Greg30 Buna ziua. Daca mi-a fost suspendat permisul pe 60 zile si fac contestatie in termen de 15 zile si termenul pana la proces este mai mare de 60 zile, acea ... (vezi toată discuția)
Prelungirea perioadei de suspendare a dreptului de a conduce pellyx31 pellyx31 mi-a fost suspendat permisul pe 30 de zile , am facut contestatie s-a judecat si s-a dat o hotarire definitiva si irevocabila pe 9 feb . im martie ma cheama la ... (vezi toată discuția)