daca nu depuneti permisul de conducere in termen de 15 zile de la pronuntarea hotararii prin care se respinge plangerea, perioada suspendarii permisului se mareste cu 30 de zile
Scuzati va rog. Am sa dau mai multe detali cu privire la cazu mentionat . Am avut permisu auto suspendat pe 30 zile, considerind ca nu am fost vinovat am facut contestatie , sunt in judecata cu pol rutiera. Pentru a-mi desfasura activitatea in tinpu procesului m-am prezentat cu cererea gref si mi sa inapoiat permisu .INTREBAREA MEA ESTE. Daca pierd in istanta cit stau pe ( dreapta) 30 s-au 60 zile? (se da ex amen din nou)
Pentru ce a fost suspendat permisul ?
Indiferent de situatie , in cazul in care pierdeti procesul , in termen de 15 zile de la pronuntarea sentintei , solicitati eliberarea unui certificat de grefa cu copie de pe minuta sentintei si impreuna cu acesta predati permisul de conducere la politia rutiera.
Orice intarziere peste acest termen va atrage o noua suspendare de inca o luna , care se va adauga la prima.
Amenda
TEIOSANUADI
buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)