SOTUL MEU LUCREAZA LA O FIRMA DE PAZA.IN LUNA MARTIE A PRIMIT UN SALARIU DE 320.00 RON DESI A LUCRAT TOATA LUNA.FIRMA SUSTINE CA ARE O HOTARARE JUDECATOREASCA IN BAZA CARUIA A FACUT PROPRIRE PE SALARIU REPREZENTAND PENSIE ALIMENTARA INTRETINERE MINOR.LA CEREREA NOASTRA NI S-A ELIBERAT O ADEVERINTA DE SALARIU DIN CARE REIESE CA IN LUNA MARTIE SOTUL MEU A REALIZAT UN VENIT NET DE 620.00 RON. MENTIONEZ CA SI NOI AM PRIMIT O HOTARARE JUDECATOREASCA IN CARE SOTUL MEU ESTE OBLIGAT SA PLATEASCA PENSIE DE INTRETINERE IN VALOARE DE 130.00RON INSA IN ACEASTA HOTARARE NU S-A FACUT NICI O REFERIRE LA PROPRIREA PE SALARIU A ACESTEI SUME.FIRMA LA CARE LUCREAZA NU DORESTE SA NE PUNA LA DISPOZITIE STATUL DE PLATA SI NICI HOTARAREA JUDECATOREASCA PE BAZA CAREIA S-A FACUT O PROPRIRE PE SALARIU DE 300.00 RON.DORESC SA PRECIZEZ CA SOTUL MEU ESTE CU PENSIA ALIMENTARA LA ZI NOI AM PLATIT PRIN MANDAT POSTAL PENSIA DE INTRETINERE(NOROC CA AVEM CHITANTELE:D)VA ROG SA MA INDRUMATI CUM SA PROCEDEZ?DACA ESTE LEGAL CEEA CE A FACUT FIRMA,IAR DACA NU CUM PUTEM SA NE RECUPERAM CEI 300 RON OPRITI DUPA PAREREA NOASTRA NEJUSTIFICATIV.SI CUM PUTEM SA OBTINEM SI NOI STATELE DE PLATA(DE CAND LUCREAZA LA ACEASTA FIRMA SOTUL MEU NU A PRIMIT NICIODATA STATUL DE PLATA DESI LA SOLICITAT DE NENUMARATE ORI.VA MULTUMESC ANTICIPAT.
1. In acest caz, trebuie sa va adreseze instantei de judecata pentru a-si recupera banii opriti nelegal de catre angajator.
2. Daca nu a semnat niciun stat de plata, posibil ca angajatorul sa-i mai plateasca inca o data salariul ... Plata salariului se dovedeşte prin semnarea statelor de plată, precum şi prin orice alte documente justificative care demonstrează efectuarea plăţii către salariatul îndreptăţit.
:offtopic:
Incercati sa nu mai scrieti cu majuscule ...este foarte greu de citit si , in al doilea rand , este o incalcare a Regulamentului de postare.
Eu zic sa aflati macar biroul executor judecatoresc care a trimis poprirea, vorbiti cu el si aratati chitantele! Angajatorul era obligat sa retina suma dispusa de catre executor! Solicitati intoarcerea executarii pentru sumele platite!
dar cum asi putea sa il aflu daca firma nu doreste sa ne dea nici o explicatie.ei spun ca au hotarare judecatoreasca,nu au specificat nimic despre nici un executor judecatoresc.va multumesc frumos pentru sfat.
Pensie alimentara
danimaria99
din luna noiembrie fostul sot a dus la noul servici actlele necesare ptr a-mi livra firma respectiva banii dar nici in prezent nu am primit nimic mentionez ca ... (vezi toată discuția)