avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... cnp gresit
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

cnp gresit

primaria a gresit cnp pe certificatul de casatorie.ce tre sa fac sa pot corecta gresala unui functionar platit din bani mei.nu ma pot angaja,pentru ca nu corespunde cnp de pe certificat de casatorie cu ci.
Cel mai recent răspuns: bep , utilizator 18:55, 26 Aprilie 2011
Mergeti la Primaria si solicitati sa faca rectificarea actului de stare civila ... Cererea de rectificare a actelor de stare civila si a mentiunilor inscrise pe acestea, insotita de actele doveditoare, se depune la serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor care are in pastrare actul de stare civila sau la serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor de la locul de domiciliu al solicitantului.

Cererea se solutioneaza in termen de 30 de zile, prin emiterea dispozitiei de catre primarul localitatii, care se comunica solicitantului in termen de 10 zile de la data emiterii.
Trebuie intai vazut la starea civila care v-a eliberat certificatul de casatorie daca nu cumva CNP-ul este gresit doarpe certificat. In acest caz ofiterul de stare civila o sa va elibereze un nou certificat cu CNP-ul corect. Daca CNP-ul este gresit si in actul de casatorie atunci e cazul sa se faca rectificarea actului de casatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere cu data gresita Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Unei persoane i s-a eliberat un cerificat de naştere (dublicat pentru că în pierduse) de la o comună cu o dată greşită în anul 1985.Acum când a vrut ... (vezi toată discuția)
Documente justificative grami grami La decesul bunicii am intampinat o problema in ceea ce priveste faptul ca bunica are alt nume diferit de al fiului sau (tatal meu). Numele bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Greseala intr-un act de stare civila myoara69 myoara69 bunicul se numeste DES....in .certificatul de casatorie sa gresit DAS..bunicul este decedat si vreau sa deschid succesiunea cu bunica si ea avand identitatea ... (vezi toată discuția)