avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salarii restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salarii restante

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Sunt angajat la o firma si intampin probleme in recuperarea drepturilor salariale. De 2 luni ni se promite ca vor fi bani peste o zi, doua, peste o saptamana si a cam trecut timpul si nu stiu ce e de facut in aceasta situatie. Suntem 7 persoane care nu am primit salariile de 2 luni. Am ajuns la capatul rabdarilor.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nelutu177 , utilizator 19:37, 26 Aprilie 2011
puteti face sesizare scrisa la ITM sau puteti sa promovati direct actiune la tribunal sectia litigii de munca pt recuperarea drepturilor salariale restante. actiunea e scutita de taxa de timbru.
Multumesc mult. Sunteti foarte prompti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm adelina01 adelina01 Sunt angajata la o firma si nu am primit salariul de 8 luni. Sefa ne duce cu vorba si nu vrea sa ne dea salariile. Daca fac o sesizare la ITM am sanse sa ... (vezi toată discuția)
Salarii restante neplatite rslaurentiu rslaurentiu buna ziua.am si eu o problema:(nu am mai primit darile salariale din luna aprilie si pana in luna august 2010 si de 2 luni de zile ma chinui sa pot scoate ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa-mi recuperez banii cuveniti pe 2 luni si 2 saptamani de munca? poliee poliee mentionez ca atunci cand luam salariul nu semnam vreun stat de plata sau altceva. plata era facuta de catre patron. am lucrat la societatea respectiva cu ... (vezi toată discuția)