avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Loc de parcare!!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Loc de parcare!!

Am vandut o masina, acum 2 zile.Ducandu-ma la circa financiara sa o radiez si vrand sa pastrez locul de parcare de resedinta ( care era platit pe intreg anul 2011) aflu urmatoarul lucru:- dupa ce voi plati impozitul pe anul 2011 va trebui sa merg la serviciul parcari pentru a face o cerere spunand ca 2 -3 nu voi avea maisna si dupa aceasta perioada sa merg cu talonul noii masini pentru a imi lua locul inapoi. De ce trebuie sa fac acest lucru atata timp cat am un contract semnat si locul fiind platit pe intreg anul 2011? Va multumesc anticipat....!!#-o
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:30, 26 Aprilie 2011
Cate bordeie ,atatea obiceie
la noi in Constanta,daca deti spatiu cu destinatia de parcare achitata si in cursul anului se schimba autoturismul,autoritatea responsabila,nu inlocueste autorizatia de drept de functionare spatiu parcare,urmand ca anul urmator cu ocazia reinnoirii autorizatiei de concesionarea spatiu de parcare ,sa fie operate in evidente noile date ale autoturismului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare resedinta n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Este legal sa se ocupe loc de parcare cu o masina nefunctionala sau o masina care nu se misca din loc de ani de zile chiar daca este platit locul? ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare lisandraa lisandraa buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati : in spatele blocului meu sunt locuri de parcare,am platit un an, apoi doi am mers asa fara plata iar acum o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni coproprietarul ... GabriellaTimea GabriellaTimea Buna ziua, as dori sa va intreb cum as putea deveni copropietraul unui autoturism, doar pe talon.? Am nevoie de acest lucru deoarece: am doua parcari pe numele ... (vezi toată discuția)