avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfintarea unui imobil (grajd)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfintarea unui imobil (grajd)

In urma decesului bunicului, averea s-a impartit intre tata ( fiul bunicului) si matusa. S-a eliberat certificatul de mostenitor in urma caruia o parte din teren si casa au trecut in proprietatea lui tata, iar cealalta parte din teren, un cuptor si grajdul a trecut la matusa. Problema e ca cuptorul si grajdul sunt pe terenul lui tata si matusa nu vrea sa le mute de pe acest teren. Aceasta succesiune a fost definitivata in anul 1993. Aceste imobile fiind si intr-o stare deplorabila situate in fata casei in care am primit-o de la tata si in care locuiesc eu in prezent. Intrebarea mea este cum as putea proceda in a o putea obliga pe matusa sa-si mute aceste imobile inainte de a se darama in curtea mea, caci ea nu este interesata de aceasta problema? Ce masuri sa pot lua in acest caz? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:58, 26 Aprilie 2011
Nu inteleg de ce constructiile unui mostenitor sunt pe terenul celuilalt mostenitor, dar ... daca asa s-a dispus ...
Matusa dumneavoastra, fiind proprietara constructiilor, poate solicita o autorizatie de demolare a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demolarea unui grajd aurelroba aurelroba In curtea mea are o matusa de a mea un grajd, dobandit in urma unei mosteniri,casa a ramas la tata si grajdul la dansa.Aceasta mostenire s-a facut in anul ... (vezi toată discuția)
Sfat fara rezolvare guryta guryta buna ziua ,doresc si eu un sfat in legatura cu ;locuiesc in locuita bunicului sotului meu de 23 de ani , casa a ars luind foc de la niste lemne in urma careia ... (vezi toată discuția)
Succesiune - drept de superficie - delimitare suprafețe catalinapaciurea catalinapaciurea Bunic decedat in 1993, In 1995 bunica lasa, prin ctr de vanz-cump, parintilor mei, teren dobandit ca zester de la parinti. Pe teren exista cateva constructii ... (vezi toată discuția)