In urma decesului bunicului, averea s-a impartit intre tata ( fiul bunicului) si matusa. S-a eliberat certificatul de mostenitor in urma caruia o parte din teren si casa au trecut in proprietatea lui tata, iar cealalta parte din teren, un cuptor si grajdul a trecut la matusa. Problema e ca cuptorul si grajdul sunt pe terenul lui tata si matusa nu vrea sa le mute de pe acest teren. Aceasta succesiune a fost definitivata in anul 1993. Aceste imobile fiind si intr-o stare deplorabila situate in fata casei in care am primit-o de la tata si in care locuiesc eu in prezent. Intrebarea mea este cum as putea proceda in a o putea obliga pe matusa sa-si mute aceste imobile inainte de a se darama in curtea mea, caci ea nu este interesata de aceasta problema? Ce masuri sa pot lua in acest caz? Multumesc
Nu inteleg de ce constructiile unui mostenitor sunt pe terenul celuilalt mostenitor, dar ... daca asa s-a dispus ...
Matusa dumneavoastra, fiind proprietara constructiilor, poate solicita o autorizatie de demolare a acestora.
Sfat fara rezolvare
guryta
buna ziua ,doresc si eu un sfat in legatura cu ;locuiesc in locuita bunicului sotului meu de 23 de ani , casa a ars luind foc de la niste lemne in urma careia ... (vezi toată discuția)