avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sfat fara rezolvare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sfat fara rezolvare

buna ziua ,doresc si eu un sfat in legatura cu ;locuiesc in locuita bunicului sotului meu de 23 de ani , casa a ars luind foc de la niste lemne in urma careia a ars si bunicul sotului ,in casa raminind sotul cu tatal lui care acum 10 ani a murit si dinsul apoi noi casatoriti fiind din 1990 am inceput renovarile cu bani imprumutati din banci .Datoriile catre primarie fiind achitate de noi din 1993 si pina in prezent .Bunicul sotului a avut 6 copii din care socrul meu si alti 2 sunt decedati ,vecin cu noi este un var de-al sotului cu care nu ne intelegem deloc mereu cauta motive si cearta cu noi ,recent am avut urmatoarea problema ;vizavi de casa a fost o ulita pe unde cara tatii lor recoltele di gradini , varul sotului a inchis-o facindu-si un grajd zicind ca a dat la contract atunci un porc si a obtinut probabil o autorizatie ,acum in ultimii 2ani in locul grajdiului si-a ridicat un fiu de-al lui o casa in spatele ei avind noi o bucata arabila .El vrea sa-si ridice nivel la casa si a luat fortat cam 3 m de teren zicind ca are acte .Noi ne avind dezbaterea mosteniri nu prea am avut succes la tot taramboiu care la facut el aducind si primaria pe capul nostru . Noi fiind platitori la primarie am decis si am facut un plan de situatie cu tot ce folosim noi .Acum el ne cauta nod in papura mereu ma obligat sa-mi demolez o magazie de lemne ce era aproape de el ,acum ma obliga sa-mi mut wc unde vrea el si cine stie ce mai urmeaza .Intrebarea mea este ;Ce sa fac sau care sunt limitele normale sa-mi fac si eu magazia la loc si care e distanta de wc de la mine la vecinu [adica la varu sotului ] pt ca nu mai pot ce ne fac ei . Suntem in inposibilitatea de a face dezbatere de mostenire si daca ar fi ce sanse am avea ?Din surse sigure stim ca nu au acte pe aceea constructie si nici nu ne-a cerut noua ca vecini nici un accept .Va rog din suflet dati-mi un sfat ce sa facem ?:(
:(:(

Alte discuții în legătură

Buna seara. am mostenit casa parintilor mei, construita in anii ... Rodica N Rodica N Buna seara. Am mostenit casa parintilor mei, construita in anii 1966. Gardul dinspre strada este construit pe soclu din beton, cu stalpi din beton, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , tatăl meu a murit acum opt săptămâni era lăsat ... Vivi1984 Vivi1984 Tatăl meu a murit acum opt săptămâni era lăsat în urmă o casă și puțin teren . părinții mei sunt despărțiți de 25 de ani , el a avut cu ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire mihaela239 mihaela239 va rog mult daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns.problema sta asa:bunica si bunicul meu sunt decedati.au lasat in urma o casuta plus cativa metri de ... (vezi toată discuția)