Am o nelamurire cu privire la art. 56 lit d din Codul Muncii actualizat 2011, si anume:
Cum se aplica acest articol atunci cand intampinam urmatoarea problema:
- am o decizie de incadrare in gradul II de invaliditate a unui angajat, care urmeaza sa se pensioneze(pensie de invaliditate), avand gradul II nu-l mai pot tine in activitate, dar nici nu-i pot desface C.I.M. deoarece nu am temei legal, pt ca art.56 lit d spune ca la data comunicarii deciziei de pensionare pt pensie de invaliditate, dar pana am decizia de pensionare eu ce fac cu acel angajat, ca nu-l mai pot tine in activitate?
In prezent, art.56 lit.d C.mun. nu spune ca la data comunicarii deciziei de pensionare ... ci la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare;
Dupa 01.05.2011, art.56 lit.d C.mun. are urmatorul continut : „la data indeplinirii cumulative a conditiilor de varsta standard si a stagiului minim de cotizare pentru pensionare; la data comunicarii deciziei de pensie in cazul pensiei de invaliditate, pensiei anticipate partiale, pensiei anticipate, pensiei pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare;”.
Pensionare
ContSters147006
Daca un angajat se pensioneaza pentru limita de virsta beneficiind si de grupa a II a de munca CIM se desface cu data depunerii dosarului sau trebuie asteptata ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca
lucrez intr-o institutie publica cu CIM pe perioada nedeterminata. Incepand cu 01.05.2011 sunt propus la pensie. Pot lucra pana este emisa decizia de ... (vezi toată discuția)