avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criteriile de evaluare ale angajatilor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criteriile de evaluare ale angajatilor

criteriile de evaluare trebuie trecute in CIM incepand cu 1 mai? pana acum in firma unde lucrez nu s-a pus accentul pe acest aspect si nu stiu ce criterii ar trebui sa stabilesc ( criterii generale, pentru fiecare post in parte...)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:33, 27 Aprilie 2011
Nici eu nu stiu unde trebuie trecute aceste criterii de evaluare. In actele aditionale incheiate pt contractele de munca mai vechi si in contractele ce se vor incheia de la 1 mai? Unde gasim noul model de CIM?

Puteti trimite cateva exemple de criterii de evaluare?
Buna,
Nu exista un nou model de CIM. Forma lui ramane cea prevazuta de Ordinul 64/2003, insa se insereaza elementele prevazute de Legea 40/2011 de modificare a Codului muncii.
In aceste conditii, la CIM deja incheiate, se vor face acte aditionale, iar la CIM incheiate dupa 1 mai 2011 se vor insera noile elemente la diverse puncte / litere / anexa la CIM.
Rodica2011 a scris:

Buna,
Nu exista un nou model de CIM. Forma lui ramane cea prevazuta de Ordinul 64/2003, insa se insereaza elementele prevazute de Legea 40/2011 de modificare a Codului muncii.
In aceste conditii, la CIM deja incheiate, se vor face acte aditionale, iar la CIM incheiate dupa 1 mai 2011 se vor insera noile elemente la diverse puncte / litere / anexa la CIM.

Si cu principiu neretroactivitatii legii cum ramane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Actualizare cim din 2000 rrramor rrramor Buna ziua, In 2000, CIM avea o anumita structura, in 2014, are alta structura. Cei de la ITM mi-au sugerat sa actualizez contractele vechi dupa forma in ... (vezi toată discuția)
Acte aditionale norme codul muncii handaricimarin handaricimarin pentru o societate cu 400 de salariati,in loc sa fac acte aditionale pt.a-i instiinta de modificarile noul Cod al Muncii,este legal sa fac o decizie colectiva ... (vezi toată discuția)