avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii intrebare!
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

intrebare!

de unde pot procura registru de evidenta a salariatilor? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 28 Aprilie 2011
In format fizic nu mai exista, nu se mai foloseste, iar online este revisalul, descarcati kitul de pe inspectia muncii, mergeti la itm si ridicati userul si parola si il folositi online.
Lucian, exista si registrul de evidenta al salariatilor in forma scrisa.(la imprimerii sau pur si simplu un registru comun liniat).
ITM-ul chiar face recomandari in acest sens. Sa tinem evidenta persoanelor angajate intr-un registru, in ordine cronologica.
Asta bineinteles nu exclude REVISAL si dosarul personal (de personal) al angajatului.

:luck:

Registrele infiintate si inregistrate in conformitate cu prevederile Hotararii Guvernului nr. 247/2003 privind intocmirea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, cu modificarile si completarile ulterioare, se pastreaza si se arhiveaza de catre angajatori.

In raspuns primeaza ce este in vigoare si este obligatoriu. Probabil or mai fi pe stoc pe la furnizori registre de evidenta a salariatilor vechi, dar atat timp cat ele nu se mai completeaza nu vad rostul informarii cu privire la ele.
nu vad rostul informarii cu privire la ele.

Nu vreau sa te conving de necesitatea pastrarii acestora si in forma scrisa.
Pe mine m-a convins realitatea si experienta.

:coffee:
As vrea sa va spun ca am cumparat de curand un registru de la librarie.Initial am intrebat daca au la vanzare,nu aveau dar mi-au spus ca daca doresc vor face comanda si....asa am cumparat unul.Eu cred ca este necesar de tinut si la societate un astfel de registru,nu doar cel electronic.

Alte discuții în legătură

Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Registru de evidenta ?!!!ca proba hodan i hodan i Cum trebuie sa arate un REGISTRU DE EVIDENTA AL SALARIATILOR pe care il solicit ca proba in instanta conform art34 cm. - Trebuie sa fie inregistrat pe ... (vezi toată discuția)
Registrului general de evidenþã a salariaþilor în format electronic noiembriesm noiembriesm Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca un angajator raporteaza la ITM in format electronic reg de evidenta a salariatilor mai are obligatia sa tina acest ... (vezi toată discuția)