avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... martori
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

martori

in cadrul recursului sau oricarei cai de atac mai pot fi introdusi noi martori daca nu au fost introdusi pe fond?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 15:44, 27 Aprilie 2011
In recurs nu se administreaza alte probe decat inscrisuri, deci in nici un caz martori.
Daca i-ati propus la fond si nu a fost admisa proba sau din diferite motive nu au putut fi audiati, iar declaratile lor ar fi utile justei solutionari a cauzei, incercati sa solicitati casarea cu trimitere spre rejudecare, caz in care ar putea fi administrata proba testimoniala.
Daca insa nu ati cerut audierea lor .... nu cred ca o mai puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca dragos_ro_pop dragos_ro_pop Hello. In luna noiembrie mi s-a suspendat permisul de conducere pe 30 de zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - politia sustinand ca am ... (vezi toată discuția)
Recurs pentru o actiune in pretentii a asociatiei de proprietari vrica vrica Azi am avut primul termen in recurs la o actiune in pretentii Eu stiam ca in recurs nu se mai administreaza probe Parata a depus in recurs alte puncte de ... (vezi toată discuția)
Plata ore suplimentare dumitru2000 dumitru2000 amgajatorul ii solicita verbal angajatului sa presteze ore suplimentare; in evidentele angajatorului nu rezulta bine-nteles acest lucru. angajatorul tine ... (vezi toată discuția)