avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cheltuieli de judecata

Buna seara,
Daca fac contestatie pentru decizie de concediere si pierd, sunt obligat sa platesc cheltuieli de judecata?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 27 Aprilie 2011
daca se cer de partea adversa, respectiv de angajator da!
conform codului de procedura civila partea dintr-un dosar care pierde cade in pretentii. cu alte cuvinte angajatorul va cere cheltuieli de judecata macar pt onorariu aparator.
diaconu adriana a scris:

Buna seara,
Daca fac contestatie pentru decizie de concediere si pierd, sunt obligat sa platesc cheltuieli de judecata?

Multumesc

Numai daca sunt cerute de angajator si dvs veti pierde litigiul , veti fi obligat la plata cheltuielilor de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot fi obligat la plata cheltuielilor de judecata bennyone bennyone soti-a mea a atacat cu apel o haotarire judecatoreasca si in cerere pretinde ca trebuie sa fiu obligat la plata cheltuielilor de judecata . in ce conditii pot ... (vezi toată discuția)
Ce trebui sa contina un memoriu catre judecator? alina_evelina alina_evelina in decembrie 2010 doamna presedinta si doamna administratora a binevoit sa imi bage dosar in tribunal pentru suna de 1000 ron pentru neplata intretineri.in ... (vezi toată discuția)
Apel la partaj bunuri comune milenescu milenescu Buna ziua, Am si eu o intrebare: Fosta sotie a intentat apel la partaj, cerand apartamentul care a fost incredintat in fond sotului. Ea cere din nou ... (vezi toată discuția)