avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... administrator de bloc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

administrator de bloc

buna ziua. am avut o garsoniera care a explodat din cauza buteliei vecinului si intreaga structura a blocului a fost afectata, in bloc ne mai locuind nimeni de peste 1 an. mai trebuie platit administratorul blocului dat fiind faptul ca nu mai e racordat la utilitati ? taxa de administratie a marit-o subit de la 5 lei la 10 lei pe luna, e corect asa ceva?
va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
alex-d, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 07:51, 29 Aprilie 2011
In cazul acesta ar trebui desfiintata asociatia de proprietari si incheiate toate activitatile si deci si platile legate de acel bloc.
Dar eu ma intreb, daca nu mai locuieste nimeni acolo, cum vin proprietarii sa-si plateasca intretinerea?.... care intretinere?.... unde e afisata?.... din ce se compune? ..... cine i-a aprobat administratorului marirea salariului?

Cred ca e o problema fara fond, daca ziceti ca acolo nu se mai intoarce nimeni!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul asociatia de locatari sa ma taxeze pt un consum foarte mare de apa si sa nu regularizeze din urma atunci cand aduc citirea?! Andralore Andralore Buna ziua. Are dreptul asociatia de locatari (inca nu e asociatie de proprietari cf noii legi) sa refuze sa regularizeze consumul foarte mare taxat pe lunile ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente și ... mcapata mcapata Bună ziua, Am un apartament intr-un bloc cu 8 apartamente și proprietarii nu vor sa ne constituim în asociatie de proprietari. Avem un administrator care ... (vezi toată discuția)
Locuiesc intr-un bloc cu 9 etaje si la parterul imobilului isi ... viorel2001249 viorel2001249 Locuiesc intr-un bloc cu 9 etaje si la parterul imobilului isi desfasoara activitatea mai multe societati comerciale. Ele sunt racordate la reteaua de apa a ... (vezi toată discuția)