avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de paternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de paternitate



Buna!Am intrat in concediu de paternitate cu 4 luni inainte,cand copilul meu avea
9luni,dar ma gandesc serios sa ma intorc la lucru,intrebarea mea este daca pot beneficia de stimulentul acela de 500 de lei ptr cei care se intorc la lucru inainte de termen?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:27, 27 Aprilie 2011
Consider că puteţi beneficia de stimulent doar dacă soţia face dovada faptului că nu beneficiază ea întrucât şi ea s-a întors mai repede la servici. Nu pot beneficia ambii soţi.
Buna!
Am intrat eu in concediu fiindca sotia mea nu lucrase.Acuma ma-s intoarce la servici si am auzit despre acest stiumulent si nu stiu sigur daca pot beneficia si eu de acest lucru!
Deoarece copilul este nascut inainte de 01.01.2011 (de cand se aplica OUG 111/2010) intrati sub incidenta OUG 148/2005 care va acorda un stimulent lunar de 100 lei pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 2 ani, intoarcerea la locul de munca? roxana_pop12 roxana_pop12 Buna ziua. Se poate sa ma intorc la locul de munca, daca am optat pt ccc 2 ani? Daca da, se primeste acel stimulent de 500 lei? multultumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Acordarea concediului pentru cresterea copilului danna&aida danna&aida buna numele meu e daniela si as avea o intrebare pt ca sincer nu mai inteleg nimic.noua lege ce priveste concediu pt cresterea copilului adica mamele care vor ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Elena Croiala Elena Croiala Buna seara! As vrea sa ma intorc la servici pentru a primi stiumulentul de insertie dar sotul meu nu intra in co ultima luna.Cu cat timp inainte trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)