buna ziua.am nevoie de ajutorul dvs.am fost prinsa fara permis de conducere.sa va spun exact cum a fost.am fost,,vanata,,de acest politist,el cunoscandu-ma si stiind ca nu am permis.am trecut cu masina pe langa masina politiei,am parcat in spatele blocului,iar dupa 2,3 min si-a facut aparitia acest baiat.eu eram langa masina cand acesta a venit,mi-a cerut actele,i-am dat actele masinii,si am spus ca nu am permis.m-a invitat la sectie,i-am spus ca nu vin atunci ca am treaba,a luat actele masinii si a plecat,invitandu-ma la sectie a 2 a zi.era in masina cu un coleg de la politia locala,acesta neprezentandu-sa,ramanand in masina.dupa un timp(1 saptamana) am fost la poltie si am declarat ca am condus masina,am facut scoala de soferi,am dat examenul,dar nu l-am promovat. si ca am condus doar 300-400m(desi nu mai e important cat am condus)ca stiu regulile de circulatie,etc,urmand sa fac dovada cu o adeverinta de la firma unde am facut scoala.stiu ca urmeaza sa fiu chemata sa dau o declaratie mai detaliata.acum,pt a ma ajuta cumva in situatia in care sunt,e bine sa sustin ceea ce am declarat anterior si sa mentionez ca constientizez ca am gresit si sa ma programez imediat pt alta testare pt permis.sau as putea sa imi schimb declaratia,sustinand ca nu am fost la volan,tinand cont ca nu am fost oprita in trafic?pot decalara ca a condus altcineva,si a lasat masina unde m-a gasit politia?si acel cineva sa sustina spusele mele?stiu ca am gresit,a fost o situatie urgenta si stiu ca pot fii judecata de dvs,dar am nevoie de un sfat.cand dosarul va ajunge in fata procurorului,trebuie sa fiu prezenta?(mai exact voi fi audiata de procuror?)voi fii anuntata cand se va analiza dosarul meu?e indicat sa fie prezent un avocat?am avut o conduita model in societate,asta ma mai poate ajuta?fiind prima abatere,fara accident,voi putea scapa doar cu un avertisment?o amenda penala?va multumesc frumos.cu multa stima!
Cel mai recent răspuns:
Radu Gabrian , Mediator
01:52, 28 Aprilie 2011