avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum aflu cu ce date sunt inregistrat la ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum aflu cu ce date sunt inregistrat la ITM?

Buna ziua,

As dori sa stiu cum pot afla de la ITM urmatoarele informatii:
-daca sunt in evidentele lor
-cu ce istoric sunt inregistrat in evidentele lor
-in cazul in care nu sunt inregistrat complet, cum pot face sa fiu luat in evidenta cu istoricul si cu datele actualului loc de munca?

Previzez ca sunt angajat de 3 luni de zile la un nou loc de munca, am carte de munca, dar in care noul loc de munca nu este consemnat intrucat nu am putut sa o prezint angajatorului - a intarziat sa imi fie predata de precedentul angajator. In schimb am contract de munca incheiat.

Va multumesc pentru raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:39, 14 Septembrie 2011
Mergeti la ITM-ul din orasul dumneavoastra, va legitimati cu buletinul si le puneti lor aceste intrebari. Cu incredere.
Multumesc =D>
1. De la 01.01.2011, nu se mai inregistreaza nimic in carnetele de munca ... acestea nu mai sunt valabile.

2. Cand v-ati angajat ati semnat un c.i.m.? ... daca da, atunci trebuia sa aveti si dvs un exemplar al c.i.m. incheiat.

3. Deplasarea la ITM nu cred ca va ajuta foarte mult in solutionarea problemelor expuse , cel mai bine este sa depuneti o sesizare la ITM in care solicitati sa vi se comunice daca c.i.m. incheiat cu actualul angajator este sau nu transmis prin REVISAL sau sa va elibereze o copie certificata de pe pagina/paginile din Registrul de evidenta a salariatilor unde sunt inscrise datele despre dvs.
Mai am o problema: daca este suficienta o adeverinta de salariat pentru perioada de munca de dupa 1 ianuarie 2011, petrecuta la precedentul serviciu, pana sa ma angajez la noul loc de munca, tot in ianuarie 2011. Multumesc!
Este valabila adeverinta de vechime eliberata de catre angajator de dupa 01.01.2011 ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca p_m_p p_m_p Buna ziua, Am fost angajat la o firma cu carte de munca pana in iunie 2010. Cand am plecat, mi s-a dat cartea de munca acasa. Apoi m-am angajat la o alta ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de venit de la angajator pentru perioada de pana in 2011 rty rty Am lucrat perioada 2007-2008 la o SC din partea careia acum, in 2014 am solicitat adeverinta de venit, am primito stampilata din partea ITP- ok Apoi din ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime miki-miki miki-miki Cum pot obtine adeverinta de vechime pentru perioada 2011-2013 de la firma unde am lucrat din 2000 pana in iunie 2013 ? mentionez ca in feb 2013 s-a schimbat ... (vezi toată discuția)