avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Anulare diploma
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Anulare diploma

Am absolvit in 2002 un colegiu medical universitar(3 ani) la Constanta-in cadrul Facultatii de medicina-Univ."Ovidius",in 2010 am facut continuare de studii la Galati-Univ."Dunarea de Jos",in cadrul Facultatii de Medicina si Farmacie,unde am fost admisa la inscriere pe baza diplomei anterioare(in care am specializarea de as.med.de urgente medico-chirurgicale).Actuala diploma este de studii de licenta,specializarea as.med.generalist.Intrebarea mea este daca vechea diploma de la Constanta se poate anula si daca da,in baza carui act normativ/decizie?Mentionez ca am sustinut examene de diferenta,mi s-au echivalat cei 3 ani de studiu,insa diploma anterioara nu mi-a fost returnata,desi exista specializari diferite
Cel mai recent răspuns: ContSters202075 , utilizator 07:21, 28 Aprilie 2011
Nu acea diploma nu se poate anula, avand in vedere ca a fost sustinut examen final banuiesc de licenta, aveti doua specializari.Acea diploma este data de un colegiu universitar.
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
ContSters202075, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea in italia a titlului de asistent medical diplomat c_mar c_mar Am absolvit in 2002 un colegiu medical universitar-3 ani.In diploma mea este scris ca sunt absolventa a facultatii de medicina universitatea ... (vezi toată discuția)
Documente in original pentru pastrarea locului bugetat la facultate alle1 alle1 Buna ziua, Intampin o adevarata problema care se prezinta pe scurt in felul urmator: Studenta in anul 5 la o facultate in regim taxa,am decis sa mai fac o ... (vezi toată discuția)
Statut juridic diploma de absolvire, inginer colegiu - 2001, legea 84/1995 Promoafaceri Promoafaceri Buna ziua! In urma unui curs sustinut la un furnizor de formare profesionala, comisia de examinare de la Autoritatea Nationala pentru Calificari, a constatat ... (vezi toată discuția)