avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajarea in munca in perioada somajului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajarea in munca in perioada somajului

Buna.
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de 30% din cuantumul somajului in cazul angajarii in campul muncii.Mentionez ca contractul de munca care m-i sa propus,este pe perioada determinata.

Va multumesc.

9
Cel mai recent răspuns: Rodica2011 , utilizator 11:25, 28 Aprilie 2011
Nu ati precizat pe ce perioada este incheiat contractul dvs de munca.
In cazul in care este pe o perioada de pana la 12 luni, plata indemnizatiei de somaj se suspenda; in cazul in care este mai mare de 12 luni, plata indemnizatiei inceteaza , si puteti beneficia de cei 30% din cuantumul indemnizatiei de somaj (pe durata perioadei pe care s-ar fi acordat indemnizatia de somaj).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj Lucia_pad Lucia_pad Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti in ce situatie pot primi cei 30% din indemnizatia de somaj , in cazul in care, dupa o luna de la inregistrarea la AJOFM, ca ... (vezi toată discuția)
Somaj stelutabobeica stelutabobeica Buna ziua! Sotul meu este in somaj si ar dori sa se angajeze cu contract de munca.In ce situatie poate beneficia de cei 30% din somaj?Cu un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Somaj GabrielaF GabrielaF Buna ziua.Ma aflu in somaj pana in iunie 2014,dar mi s-a facut o oferta de munca si intentionez sa ma angajez,intrebarile mele sunt: -trebuie sa depun ceva ... (vezi toată discuția)