avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Obligatia de a face - comercial
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Obligatia de a face - comercial

In baza unui Contract de Certificare intre doua societatii , s-au obtinut obtinut Certificatul ISO 9001 si OHASAS . Dupa trecerea unui an de la obtinere , urmau sa fie efectuate supravegherile de audit . Acest lucru nu s-a intamplat . S- a procedat la notificarea aplicantului , prin care a fost instiintat ca certificatele sunt suspendate si daca in termen de 3luni nu va efectua supravegherea se vor anula . In aceasta situatie supravegherea nu s-a efectuat nici pana in prezent notificarea fiind facuta in luna Septembrie 2010.
Pe certificatele aplicantului este stipulat faptul ca ca aceste certificate sunt proprietatea ,,s.c. ........ " . Acesta refuza sa mi le inapoieze . Cum procedez sa-l oblig sa mi le inapoieze ?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 10:28, 28 Aprilie 2011
aveti posibilitatea unei actiuni in instanta prin care sa solicitati obligarea piritului la inapoierea documentelor. asta numai in cazul in care nu-si executa de buna voie obligatia asumata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Contestare certificare iso 9001 bogdan1978buc bogdan1978buc Buna ziua, As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am ... (vezi toată discuția)
Solicitare sa 8000 BIANCA IRINA BIANCA IRINA Pe ce motiv as putea sa contest o licitatie deschisa avand ca obiect alimentare cu apa si retea canalizare, deoarece mi se impune prezentarea certificatului SA ... (vezi toată discuția)