avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... criterii de evaluare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

criterii de evaluare angajat

aveti idee unde pot gasi niste modele de criterii de valuare si plan de evaluare pt angajatii din sistemul medical?
Cel mai recent răspuns: mirio , utilizator 19:45, 28 Aprilie 2011
Poate va ajuta aceasta.
[ link extern ] ...
mirio a scris:

aveti idee unde pot gasi niste modele de criterii de valuare si plan de evaluare pt angajatii din sistemul medical?

Vedeti daca va ajuta aceste link-uri
www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]
MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU SUGESTII!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criterii evaluare pt agenti paza alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de criterii evaluare pt agenti de paza? Va multumesc (vezi toată discuția)
Model fisa de evaluare individuala salariati puicuta puicuta Ma poate ajuta cineva cu un model de fisa de evaluare individuala a salariatilor? (vezi toată discuția)
Plan de afaceri lungu nicolae lungu nicolae am reusit singur sa-mi infintez srl-d,am intocmit cu ajutorul sugestiilor dumneavoastra un act constitutional,acum am intocmit planul de afaceri al firmei.Ce ... (vezi toată discuția)