avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale domenii de activitate: jocuri de noroc si piese auto
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

domenii de activitate: jocuri de noroc si piese auto

Buna ziua, am si eu o problema , daca firma care o detin are ca domeniu principal de activitate jocuri de noroc , mai poate avea un alt domeniu secundar de activitate, cum ar fi vanzare piese auto.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 01:11, 29 Aprilie 2011
Da, vedeti discutia de aici privind adaugarea www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jocuri de noroc VioletaCostache VioletaCostache Buna ziua, am si eu o problema , daca firma care o detin are ca domeniu principal de activitate jocuri de noroc , mai poate avea un alt domeniu secundar de ... (vezi toată discuția)
Organizare cursuri iliescu90 iliescu90 Buna ziua , as dori sa organizez cursuri exclusiv pentru munca in afara tarii. Cursurile sant pentru casieri in cazino , cazino host si supraveghetor jocuri ... (vezi toată discuția)
Legislatie referitoare la practica neplatita Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, As fi interesata de cat mai multe informatii referitor la asa zisul \\" Internship\\" Care este legislatia in domeniu, ce documente se ... (vezi toată discuția)