avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 jocuri de noroc
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

jocuri de noroc

Buna ziua, am si eu o problema , daca firma care o detin are ca domeniu principal de activitate jocuri de noroc , mai poate avea un alt domeniu secundar de activitate, cum ar fi vanzare piese auto.Va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:11, 28 Aprilie 2011
Se poate. Nu este prevazut niciunde ca activitatea de jocuri de noroc trebuie sa fie obiect unic. Puteti sa desfasurati si activitatea din celalalt obiect de activitate cu conditia sa-l autorizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domenii de activitate: jocuri de noroc si piese auto VioletaCostache VioletaCostache Buna ziua, am si eu o problema , daca firma care o detin are ca domeniu principal de activitate jocuri de noroc , mai poate avea un alt domeniu secundar de ... (vezi toată discuția)
S.r.l. cu mai multe domenii de activitate stanciurodica stanciurodica Buna ziua , V-as ruga daca se poate , sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema : doresc sa-mi infiintes un S.R. cu domeniu de activitate principal ... (vezi toată discuția)
Cod caen6622 ALEX236 ALEX236 Buna seara!Am un SRL ce desfasoara cod caen 8219,acum am mai gasit un spatiu,pe care vreau sa-l inchiriez si sa desfasor cod caen8219 si 6622 agent de ... (vezi toată discuția)